NURMIKON LEIKKAUS

Säännöllinen nurmikon leikkaaminen tekee nurmikosta kulutusta kestävän, hyvän näköisen ja estää rikkaruohojen kasvua. Nurmikon hoitaminen vaatii paljon aikaa, joten on hyvä jättää se ammattilaisen hoidettavaksi.  


NURMIKON ILMAUS

Nurmikko on hyvä ilmata säännöllisin väliajoin, jotta ilma, vesi ja ravinteet pääsevät imeytymään paremmin maaperään. Tämä auttaa nurmikkon juuristoa kasvamaan entistä paremmin, tekee siitä kestävän ja lisää ympäristön viihtyvyyttä.  


RÄYSTÄIDEN PUHDISTUS

Rännien ja syksyjen puhdistus on yksi tärkeimmistä talon huoltotöistä. Rännien puhdistus kannattaa tehdä vähintään 2 kertaa vuodessa syksyisin ja keväisin. Neulaset, lehdet ja kaikki muut roskat mitä on räystäisiin kulkeutunut tuulen mukana, pitää poistaa säännöllisesti.

PENSAIDEN- JA PENSASAITOJEN LEIKKAUS

Pensat ja puut, joita ei hoideta säännöllisesti voivat vahingoittaaa muuta omaisuutta, Oikeilla hoitamistavoilla pyritään ylläpitämään pensaiden ja puiden hyvinvointia sekä ympäristön viihtyvyyttä ja turvallisuutta.  


PIHATYÖT

Meiltä saat myös muut erilaiset pihapalvelut, kuten istutukset, vihertyöt, nurmikon kylvöt jne. 


LUMITYÖT

Säännöllinen lumitöiden tekeminen tekee pihalla liikkumisesta vaivatonta ja turvallista. Jos sinua ei siis kiinnosta hoitaa pihasi lumiöitä niin voit jättää ne meidän huoleksemme.


LIUKKAUDEN TORJUNTA

Liukkautta torjutaan, koska halutaan pihasta turvallinen kaikille käyttäjille. Liukkautta voi torjua kahdella tavalla suolaamalla tai hiekoittamalla. Suolaa käytetään yleensä silloin, kun tien lämpötila on noin -5°C. Hiekaa käytetään kovemmilla pakkasilla.

TERASSIN HUOLTO

Pintojen öljyäminen lisää puun elinikää öljyn tarjoaman kosteutuksen ehkäistessä halkeilua. Pintakäsittely auttaa myös terassia hylkimää paremmin likaa. Huollettu terassi on paitsi kestävämpi, myös turvallinen ja viimeistellyn näköinen.